Recensies Overall rating: ★★★★★ 5 based on 15 reviews.
5 1

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Van kaal trapgat naar blikkenvanger

★★★★★
Elke dag lopen wij met veel plezier tussen onze verdiepingen, dankzij Chantals muurschildering! Wij hadden slechts een idee van wat we wilden, een boom met een tak langs de trapleuning - Chantal heeft hier in goed overleg een schitterende invulling aan weten te geven. Dankzij haar lopen we elke dag met veel plezier over onze trap! Zowel bij het maken van een schets op papier, als de schets op de muur, heeft Chantal onze input perfect toe kunnen passen. Wanneer iets minder mooi zou worden, kwam ze met goede alternatieven. Het resultaat mag er zeker zijn: inmiddels zijn we een half jaar verder en de schildering is onverminderd van kwaliteit!
- Sebastiaan Nijland

Ontwerp bedrijfslogo

★★★★★
Wij hebben Chantal de Vrij destijds verzocht een logo te ontwerpen voor ons bedrijf, dat zich bezighoudt met de import van biologische wijnen. We zijn zeer tevreden met het door haar ontworpen logo dat, mede door het lettertype en de kleurkeuze, op de juiste wijze weergeeft waar wij voor staan.
- Natural Vineyards

Portret van mijn konijn

★★★★★
Ik heb Chantal gevraagd om een portret te maken van mijn konijn. Ze heeft hierbij heel goed geluisterd naar mijn wensen en een superrrrr mooi portret op canvas gemaakt! Ik ben zo tevreden dat ik haar binnenkort vraag om ook een portret te maken van mijn kat!
- Cedy

mevrouw

★★★★★
heel knap gedaan mijn dochter was er erg blij mee met de muurtekening van een paard en haar naam maar ook met de muziekmuur super knap werk
- sandra van der mast

Prachtige doeken

★★★★★
Op aanvraag van mensen heeft Chantal voor mijn verjaardag 3 canvas doeken ontworpen en gemaakt. Ze hangen mooi aan de muur en ben elke dag nog blij met het strakke en kleurrijke resultaat.
- Rody

Logo Eftelfans

★★★★★
Chantal Werkt super snel en is erg professioneel in haar communicatie naar de klant! Met enkele aanwijzingen wist zij een prachtig logo te maken!
- trishtan

Muurschilderingen in serre

★★★★★
In mijn serre heeft Chantal een drietal muurschilderingen gemaakt, aansluitend op de 'natuurlijke' elementen. Persoonlijk vond ik het vooral erg knap hoe ze wist in te spelen op mijn oorspronkelijke idee. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen. De reacties uit m'n sociale omgeving zijn louter positief!
- Marc

Logo en promotiemateriaal voor band

★★★★★
Chantal heeft voor onze band een logo ontworpen. Ze heeft hiervoor gekeken naar foto's van de bandleden, en onze contouren op een gave, speelse en toch herkenbare manier verwerkt in het logo. Aan de hand van dit logo heeft ze ook een banner gemaakt die wij tijdens concerten op kunnen hangen. Ook heeft ze kaartjes ontworpen voor ons waarop strak is gelet op de details, waaronder een glimmende laag om bepaalde accenten net even wat mooier er uit te laten springen.
- Arjen

Iris

★★★★★
Chantal heeft een prachtige portret illustratie gemaakt van mijn lieve overleden dochter Iris. Hartelijk dank, wij zijn heel blij met dit mooie eerbetoon .❤️
- Wendy

Muziek muurschildering

★★★★★
Professioneel. Leuke dame en prachtig werk!
- Anoniem

Verjaardagskaart bso

★★★★★
Voor de bso wilden wij graag een verjaardagskaart ontworpen hebben. Chantal heeft veel ervaring met kunst voor kinderen en daarom hebben wij haar benaderd. Ze heeft ons logo gebruikt en haar eigen draai er aan gegeven. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat! Nu kunnen we de kinderen een leuke kaart geven. 🙂
- Kindercentrum.nl

Een bijzonder verzoek

★★★★★
Mijn prachtige dochter overleed op 07/08/19. Haar roze kistje kwam die vrijdag binnen en deze wilden wij laten beschilderen met een regenboog omdat die zo bij haar past. Chantal heeft ons eennprachtige regenboog geleverd te midden van verdriet en vreugde. Dankjewel voor de bijzondsre ervaring, je inzet en het resultaat. Een dag om nooit los te laten.
- Kelly

Super blij met de mooie muurschildering!

★★★★★
Super blij zijn wij met de schildering die Chantal heeft gemaakt op de muur in de babykamer van ons meisje! Een eerste kindje is bijzonder, dus daar hoort ook een mooie bijzondere kamer bij. Zij heeft ervoor gezorgd dat de muur de kamer heel bijzonder heeft gemaakt! Professioneel, meedenkend --> super resultaat!
- Francisca

Stickers

★★★★★
De speelgoed keuken heb ik dankzij de stickers die Chantal heeft ontworpen helemaal naar wens kunnen restylen!
- Larissa

Toppertje

★★★★★
Chantal heeft voor ons nieuw bedrijf een mooi logo gemaakt. Ze luistert precies naar wat je wensen zijn. Steekt er veel energie is. En werkt snel.
- Decock